RT-M wenst je fijne feestdagen

Voor ons was het weer een bijzonder jaar met de spreekwoordelijke lach en traan. Eén van de bijzondere momenten was de verhuizing naar een nieuw kantoor. Mocht je het gemist hebben (dan weet je het nu), wij zijn inmiddels te vinden aan de Stavorenweg 8 te Gouda. Daarnaast hebben wij Chun Ning mogen verwelkomen in ons team en zijn wij naast de nodige externe uitbreiding ook druk bezig geweest om nieuwe mooie plannen te smeden voor het komende jaar.

De traan was er zeker ook. Tot grote droevenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Olivier. Dit doet ons allen weer relativeren en sterkt ons in het streven om onze dienstverlening meer en meer in te zetten voor Oncologische projecten. Over het resultaat van 2019 doneren wij zoals ieder jaar 1% in ons eigen RT-Mooiedingenfonds van waaruit wij bijdragen verstrekken aan (medische) onderzoeksprojecten. Dit jaar gaat er uit naam van Olivier echter ook een mooie bijdrage naar KiKa.

Dank gaat ook dit jaar weer uit naar onze trouwe klantenbasis en de support die wij krijgen vanuit het thuisfront. De kerstkaart die jullie zien is dit jaar ontworpen door Kim ter Horst. Zij kwam als winnaar uit de bus bij onze jaarlijkse ontwerpwedstrijd. Proficiat Kim!

Het jaar 2019 sluiten we af en wij gaan vol enthousiasme 2020 in. Voor nu wensen wij jou en je dierbaren hele fijne feestdagen en zien wij je graag weer in het nieuwe jaar!

Het winnende ontwerp van de hand van Kim ter Horst.

Kerstkaart Ontwerpwedstrijd 2019

Traditiegetrouw schrijven wij ook dit jaar de kerstkaart ontwerpwedstrijd uit. Wat gaat de tijd toch snel, want het is alweer het negende achtereenvolgende jaar dat wij dit doen! Met recht een traditie om trots op te zijn, al zeggen wij het zelf. Hoe kan je meedoen? Heel eenvoudig, stuur ons een mail met daarin in elk geval je mailadres, zodat wij je de ontwerptechnische voorwaarden en het deelnamereglement kunnen sturen. Dan weet je tenminste ook in welke richting wij een winnaar zoeken.

Ook dit jaar verdient de winnaar niet alleen eeuwige roem, maar staat er ook een bescheiden vergoeding tegenover. De jury, bestaande uit de winnaars van de afgelopen drie edities, staan te popelen om de ontwerpen te mogen beoordelen. Dus ben of ken jij iemand die deze wedstrijd zomaar eens kan gaan winnen? Neem dan snel contact met ons op!

Het winnend ontwerp uit 2018 door Wouter Gheysen.

Van 6 naar 8

Per 1 oktober 2019 is RT-M B.V. een beetje terug bij af. En toch ook weer zo veel verder. Na 7 jaar aan de Tielweg zijn we nu weer te vinden aan de Stavorenweg waar we ooit gestart zijn op nummer 6. Wel aan de andere kant van de straat in het Bedrijven Centrum Gouda op nummer 8. We zijn daar te vinden in gebouw Mercurius, unit C04.

Benieuwd hoe we er nu bij zitten? Maak dan gerust een keer een afspraak om langs te komen op onze nieuwe stek!

Kerstkaart Ontwerpwedstrijd 2018

Tradities mag je niet overslaan. Dat vinden wij bij RT-M tenminste. Vandaar dat we voor het achtste achtereenvolgende jaar de kerstkaart ontwerpwedstrijd uitschrijven! Met recht een traditie om trots op te zijn al zeggen wij het zelf. Je kan aan de wedstrijd deelnemen door ons een bericht te sturen.

Geef daarin in elk geval je mailadres door, zodat wij je de ontwerptechnische voorwaarden en het deelnamereglement kunnen sturen en je tenminste weet in welke richting wij een winnaar zoeken.

Het winnende ontwerp uit 2017 door Liesbet Galmart.

Ook dit jaar verdient de winnaar niet enkel eeuwige roem, maar staat er ook een vergoeding tegenover. De jury, bestaande uit winnaars van afgelopen  edities, staan te popelen om de ontwerpen te mogen beoordelen. Dus ben of ken jij iemand die deze wedstrijd gaat winnen. Neem dan snel contact met ons op!