Kerstkaart Ontwerpwedstrijd 2019

Traditiegetrouw schrijven wij ook dit jaar de kerstkaart ontwerpwedstrijd uit. Wat gaat de tijd toch snel, want het is alweer het negende achtereenvolgende jaar dat wij dit doen! Met recht een traditie om trots op te zijn, al zeggen wij het zelf. Hoe kan je meedoen? Heel eenvoudig, stuur ons een mail met daarin in elk geval je mailadres, zodat wij je de ontwerptechnische voorwaarden en het deelnamereglement kunnen sturen. Dan weet je tenminste ook in welke richting wij een winnaar zoeken.

Ook dit jaar verdient de winnaar niet alleen eeuwige roem, maar staat er ook een bescheiden vergoeding tegenover. De jury, bestaande uit de winnaars van de afgelopen drie edities, staan te popelen om de ontwerpen te mogen beoordelen. Dus ben of ken jij iemand die deze wedstrijd zomaar eens kan gaan winnen? Neem dan snel contact met ons op!

Het winnend ontwerp uit 2018 door Wouter Gheysen.

Van 6 naar 8

Per 1 oktober 2019 is RT-M B.V. een beetje terug bij af. En toch ook weer zo veel verder. Na 7 jaar aan de Tielweg zijn we nu weer te vinden aan de Stavorenweg waar we ooit gestart zijn op nummer 6. Wel aan de andere kant van de straat in het Bedrijven Centrum Gouda op nummer 8. We zijn daar te vinden in gebouw Mercurius, unit C04.

Benieuwd hoe we er nu bij zitten? Maak dan gerust een keer een afspraak om langs te komen op onze nieuwe stek!

Kerstkaart Ontwerpwedstrijd 2018

Tradities mag je niet overslaan. Dat vinden wij bij RT-M tenminste. Vandaar dat we voor het achtste achtereenvolgende jaar de kerstkaart ontwerpwedstrijd uitschrijven! Met recht een traditie om trots op te zijn al zeggen wij het zelf. Je kan aan de wedstrijd deelnemen door ons een bericht te sturen.

Geef daarin in elk geval je mailadres door, zodat wij je de ontwerptechnische voorwaarden en het deelnamereglement kunnen sturen en je tenminste weet in welke richting wij een winnaar zoeken.

Het winnende ontwerp uit 2017 door Liesbet Galmart.

Ook dit jaar verdient de winnaar niet enkel eeuwige roem, maar staat er ook een vergoeding tegenover. De jury, bestaande uit winnaars van afgelopen  edities, staan te popelen om de ontwerpen te mogen beoordelen. Dus ben of ken jij iemand die deze wedstrijd gaat winnen. Neem dan snel contact met ons op!